Jeg har igennem lang tid, gået rundt med tanken om, at lave en hjemmeside. Men hvad skulle der være på den? Jeg kunne selvfølgelig lave en hjemmeside om mig selv.
Der skulle så være masser af billeder, historier fra mit liv, og den sædvanlige joke sektion. Men hvem gider at læse om mit kedelige liv, og de jokes vi alle har set så mange gange før?

En nat hvor jeg ikke kunne falde i søvn(hvorfor er det altid om natten man får ideerne?), kom jeg til at tænke på, hvornår var det egentlig Skovbakken Ishockey lukkede, og blev til Århus Ishockey Klub? Jeg var selv med da det skete, men hvornår var det nu lige at det var? Jeg kunne selvfølgelig spørge de “gamle” i klubben(IKA), der også var der dengang. Men der var som sagt det problem at det var midt om natten. Ud over det var det midt om sommeren, så jeg ville ikke se dem i et godt stykke tid endnu. Jeg kunne selvfølgelig ringe eller sende dem en mail, men spørgsmålet var ikke så vigtig, at det ikke kunne vente til senere. Det var jo bare et af de spørgsmål, der bare var vigtigt i øjeblikket, og jeg ville sikkert have glemt det når jeg fik chancen for at spørge nogen. Det ledte så mine tanker hen på at, der i klubben i ikke var så mange tilbage fra dengang. Hvad vil der ske med alt den viden som vi alle går rundt med, den dag vi forlader klubben, og hvor meget er der ikke forsvundet igennem tiden. I dag er vi vel ikke mere end 5-10 personer der har været med i mere end 10 år. Tilbage til mit spørgsmål. Var der et sted jeg kunne finde ud af det uden at spørge nogen? Ikke så vidt jeg vidste.

Så var det at min drøm om en hjemmeside kom frem igen. Endelig havde jeg noget at lægge ud på nettet som ikke bare var det sædvanlige “kedelige” indhold. Jeg skulle da bare lave en hjemmeside, med en masse oplysninger om ishockeyklubberne i Århus.
Jeg tænkte at det ville da være let nok, for der er skabeloner til hjemmesider idag. Da jeg(endelig) have fået noget søvn, var lysten, til at lave hjemmesiden, der stadigvæk, og jeg gik i gang med at undersøge hvad det ville koste at gennemføre ideen. Prisen for domæne og webhotel var overkommelig. Så kom den store udfordring: Hvad skulle der helt præcist være på siden? Jeg begyndte at lave mig en plan i hovedet over hvordan det skulle se ud og hvad der skulle på siden. Så var det at det for alvor gik op for mig, hvad det egentlig var jeg var begyndt på. For det er let at lave en hjemmeside(har jeg fundet ud af), men det svære er at få det til at se godt ud. Jeg er af den overbevisning at hvis ting skal gøres, så skal det gøres ordentligt. Mine evner er ikke de bedste, inden for dette område, så det bliver en udfordring bare at få startet siden nogenlunde op. Men nu er der da en side www.aaih.dk og denne blog.

Nu kommer så det lange seje træk, at få noget på siden. Jeg har en masse ideer til hvad der skal på siden. Hvis man besøger den, kan man måske få en ide om hvad det er. Men jeg er altid klar til at få forslag og kritik. Lige nu er jeg kun lige startet, så jeg har masser at lave, skal bl. a. have fundet et gammelt fotoalbum i klubben, som jeg regner med at skanne ind på min PC, for derefter at lægge ud på siden. Når dette er overstået, skal jeg ud for at søge en masse oplysninger, historier og ikke mindst billeder.

Det største projekt er at få nogen til at skrive om deres oplevelser i gennem årene, jeg har nogle i tankerne, men er der nogen der vil melde sig frivilligt modtages det selvfølgelig med kyshånd.

Ser du nogle oplysninger der er forkerte på hjemmesiden, så vil jeg meget gerne høre fra jer via mail svend@aaih.dk

Svend

PS Som sagt er jeg hverken computernørd eller skribent så bær over med mig 🙂